Таны бүртгэл болон хувийн мэдээллийг устгах хүсэлт гаргах хуудас
Бүртгэлээ устгасны дараа таны бүх мэдээлэл, түүх, гиг болон гүйлгээний мэдээлэл бүрмөсөн устгагдана.
Хуулийн шаардлагаар зарим гүйлгээний мэдээллийг 30 хоногийн хугацаанд хадгалж болно. Энэ хугацааны дараа бүрмөсөн устгагдана.
Хэрэв апп-д нэвтэрсэн бол дараах замаар бүртгэлээ устгаж болно:
Апп-д нэвтрэх боломжгүй бол доорх и-мэйл хаяг руу хүсэлт илгээнэ үү. Бид 7 хоногийн дотор таны хүсэлтийг биелүүлнэ.
support@olzii.mn руу хүсэлт илгээхИ-мэйлд дараах мэдээллийг оруулна уу: бүртгэлтэй и-мэйл хаяг эсвэл утасны дугаар.